Årets Frisör Ari Koponen föreläser onsdagen den 24/5

Posted by DavidMoob Category: Nyheter

Ari Koponen är session stylisten som vann årets herr-frisör 2017 genom att visa sitt hantverk med den perfekta sidbenan. Årets frisör är branschens mest prestigefyllda utmärkelse och ett enormt erkände på Aris kunskaper och karriär.
Ari är ett typexempel på hur det genom hårt arbete och extrem dedikation går att ta sig runt i hela världen. Uppväxt i Piteå var Aris ursprungliga plan att utbilda sig till cirkusartist. När han missade antagningstiden valde han att istället söka in till frisörutbildning. Ett val som tagit honom på en intensiv karriär både här i Sverige och internationellt med uppdrag för bland annat Vogue, Fashion TV, Joico, Schwarzkopf Professional, Stockholm Modecenter.
Idag arbetar Ari som konsult åt både salonger och kreativa team och håller internationella utbildningar inom klippning och styling.
Den hängivenhet som genomsyrar hela Aris karriär visar sig även i övriga delar av livet. Genom hans dedikation till en vegansk livsstil, en internationell mästartitel i kampsport och en hel rad andra galna äventyr.