Moob office

Om Moob och Företagspunk

Vi på reklambyrån Moob i Landskrona ville mer. Det räckte inte med de vardagliga sysslorna som att fotografera reklamkampanjer, bygga hemsidor, göra grafiska manualer eller spela in roliga reklamfilmer för sociala medier. Vi är arrangörer i bakgrunden. Vi ville låta spännande föreläsare få komma till Landskrona för att berätta om deras äventyr, gärna över en öl och lite schysst mat. Vi kände att vi hade ett givet koncept. Företagspunk! Det skulle handla om de som kommit dit dom är på lite annorlunda sätt. Kanske till och med har hamnat där genom okonventionella metoder.

Vi utgår från frågeställningen -”Går det att motsätta sig etablissemanget när man samtidigt medverkar i det.”

Vi hade som sagt vårt koncept, nu behövde vi också den perfekta lokalen. I samma veva fick vi ta på Ann som skulle starta upp en ny Harrysrestaurang i Landskrona och hon tände på vår idé. I fantastiska lokaler i rådhuset, mitt i Landskrona har vi nu fått en plats att testa vårt koncept. Kanske kommer vi ta det till fler ställen i framtiden.

Vi hoppas att alla ni ska tycka det här är lika spännande som oss och besöka oss på våra kvällar. Vi hoppas det ska bli många!

Mvh

Moob / moob.se